Over ons
Passie, professionaliteit en kennis in digitaal teeltadvies

iCrop is een product van AppsforAgri B.V.. Met veel passie werken wij aan software en sensor oplossingen.

Onze missie is om onze klanten te voorzien van data om ze in staat te stellen de meest betrouwbare teeltadviezen te ontwikkelen. Zo kunnen klanten, de telers, hun gewasgroei optimaliseren met focus op duurzaamheid, efficiëntie en winstgevendheid. Dit bereiken we samen met een professioneel team bestaande uit de meest bekwame experts en praktijkmensen met jarenlange ervaring. 

Onderzoek combineren we met praktisch inzicht in de eisen binnen de moderne landbouw. Zo creëren we een innovatief platform, waar we onze klanten kunnen voorzien van de meest relevante data, afgestemd op de klant persoonlijk. Dit is uiteindelijk wat werken in een van ’s werelds toonaangevende Ag-techbedrijven voor ons betekent en wat het beste uit onze capaciteiten naar boven brengt. 

iCrop van AppsforAgri

Werken bij iCrop betekent samenwerken. Om onze visionaire ideeën over een efficiëntere, winstgevendere en duurzamere toekomst van de landbouw werkelijkheid te laten worden, proberen we een zo breed mogelijk spectrum aan expertise op tafel te krijgen. Dit betekent niet alleen dat we de meest bekwame experts bijeenbrengen, maar ook dat we hun kennis combineren met de waardevolle inzichten van onze praktijkmensen op het gebied van landbouw. 

Deze samensmelting van twee werelden wordt vooral duidelijk in onze werkpraktijk. Dat wil zeggen, de combinatie van state of the art onderzoek en een gedegen praktisch inzicht in de eisen van de moderne landbouw. Hier zorgt onze persoonlijke achtergrond in de landbouw ervoor dat we onze persoonlijke passie kunnen volgen om een toekomst voor de landbouw te creëren waar we persoonlijk trots op kunnen zijn. Dit is uiteindelijk wat werken in een van ’s werelds toonaangevende Agtech-bedrijven voor ons betekent en wat het beste van onze capaciteiten naar boven brengt.

Expertise in teeltadvies

AppsforAgri B.V. is meer dan alleen één van de marktleidende Agtech-bedrijven in de wereld. Het is meer dan een pionier met een slimme kijk op enkele van ’s werelds meest urgente problemen. Het is de verwezenlijking van onze eigen sterke idealen en overtuigingen: De landbouw efficiënter, winstgevender en vooral duurzamer maken dan ze ooit was. Om dit doel te bereiken, beschouwen we het als onze plicht om de landbouwsector te voorzien van slimme en betaalbare oplossingen voor de voortdurend groeiende uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd. 

Van een torenhoge toename in de vraag naar voedsel tot verdergaande overheidsbeperkingen – we willen elk aspect van de moderne landbouw bestrijken om een toekomst te zien waarin onze persoonlijke idealen en overtuigingen werkelijkheid worden. Onze sterke overtuiging, gekoppeld aan onze frisse kijk, slimme probleemoplossing en brede expertise hebben ons gemaakt tot het bedrijf dat we vandaag zijn.

Klanten

Het iCrop team

Profielfoto Corne Braber Director iCrop

Corné Braber

Director

Profielfoto Michel de Vree Director iCrop

Michel de Vree

Director

Profielfoto Aart Monster Product manager iCrop

Aart Monster

Product manager iCrop

profielfoto Robert-Jan Bijl, Developer van iCrop

Robert-Jan Bijl

Developer

Profielfoto van Alex van Dun, developer bij iCrop

Alex van Dun

Developer

Profielfoto van Robert-Jan Bijl Developer bij iCrop

Jan Waterman

Developer